عشق اول و دو داستان دیگر شامل یک داستان بلند و یک داستان کوتاه از تورگنیف و داستان کوتاه دیگری از داستایفسکی است با ترجمه ی سروش حبیبی از روسی.

عشق اول، ایوان تورگنیف

داستان عشق نوجوان ۱۶ ساله ای به همسایه ی پرنسس و بزرگسالشان است. دختری که همه ی مردان را به خدمت خود در می آورد. 

ظاهرا داستان ارتباط زیادی با داستان زندگی خود تورگنیف دارد. چیزی که در ارتباط با این داستان برایم خیلی عجیب بود ارتباط راوی با پدرش بود. ارتباطی بسیار تلخ و به نوعی آزاردهنده. راوی حتی بعد از اینکه زیناییدا(پرنسس) دلباخته ی پدرش می شود به جای خشم گرفتن که واکنشی طبیعی است به پدرش به دیده ی تحسین می نگرد. 

دلاور خردسال، فیودور داستایفسکی

پسربچه ی ۱۱ساله ای که درخلال مهمانی بلند و چند روزه ای عاشق خانم م. با چشمان غمگینش می شود. برای نشان دادن شجاعتش سوار اسبی رام نشده و وحشی شده و حتی نامه ی معشوقه ی خانمش را به او می رساند. درحالیکه حتی از احساساتی که در وجودش شکل گرفته به درستی سر در نمی آورد.

آسیا، ایوان تورگنیف

آسیا بیشتر قلبم را فشرد. مثل عاشقی بودم که از معشوقم و در آغوشش خنجر خوردم! (حالا شاید نه با این شدت:)

جوان بیست و خورده ای ساله ای که بی هدف سفر می کند. و در دشت زیبایی در آلمان به دختری سرکش دل میبازد. هرچند که به درستی متوجه عمق احساسش نمی شود، نه تا وقتیکه پرتشویش کوچه پس کوچه هارا به دنبال یار گمشده اش زیر پا می گذارد. 

انگار من آسیا بودم وقتی در آن اتاقک تاریک با صدایی که به زحمت شنیده میشد گفت: من مال شمایم. ته دلم ضعف رفت و لرز گرفتم. انگار آن پسر بیچاره من بودم که تن یخ زده اش می دوید و نام آسیا را فریاد می کشید. انگار من بودم که با ناامیدی رو به باد دوستت دارم ها را فریاد می کشیدم. انگار من بودم آسیایی که پس زده شد.

داستان زیبایی بود هرچند که با حسرتی بردلم به پایان رسید. عشقی بود نافرجام مثل تابلوهای ناکشیده ی هنرمندی همیشه خسته.

گربه در مدرسه

رویای میان درسی:|

مثل یه سامورایی بجنگ

یادگیری مبحث مجلسی تولید مثل با بنده خدا موقاری:|

عشق اول و دو داستان دیگر

داستان ,ی ,  ,ای ,انگار ,عشق ,بودم که ,انگار من ,من بودم ,ساله ای ,که در

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تماشاگر fardin4921 Fairytale مقالات و سخنرانی های دکتر بهیار سلیمانی وبلاگ آموزش 85 بررسي جديد ترين کالا ها و بهترين نکات قبل از خريد شما 20010276 یادداشتهای پراکنده موسيقي 109027370